Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius s pomerančovou omáčkou

fotka Pangasius s pomerančovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pangasius s pomerančovou omáčkou:

800 g filetů z pangasia  | 1 lžíce olivového oleje  | 5 pomerančů  | 150 g másla  |  rozmarýn  |  bazalka  |  pepř  |  sůl  | Omáčka:  | ½ lžíce hladké mouky  |  výpek z ryby  | 2 žloutky  |  marináda

Postup přípravy receptu Pangasius s pomerančovou omáčkou:

1 pomeranč pečlivě omyjeme a nakrájíme na plátky. Z ostatních pomerančů vymačkáme šťávu a smícháme ji s olejem, rozmarýnem a bazalkou. Rybí filety osolíme, opepříme, vložíme do misky a zalijeme marinádou.
Pokryjeme plátky pomeranče a necháme 60 minut odležet. Do pekáčku dáme polovinu másla nakrájeného na plátky, položíme na ně filety a poklademe plátky zbylého másla. Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 25 minut, během pečení rybu přeléváme výpekem. Hotovou rybu vyjmeme a uchováme v teple. Výpek přelijeme na pánev, necháme vyvařit na tuk a přidáme mouku. Orestujeme ji na světlou jíšku a přilijeme marinádu, v níž byla naložena ryba. Provaříme, odstavíme z plotny a do horké omáčky zašleháme žloutky.
Plátky pomeranče osmažíme na kousku másla.
Omáčkou přelijeme rybu na talíři a podáváme ozdobené kolečky osmaženého pomeranče. Jako přílohu podáváme hranolky.


Fotky receptu Pangasius s pomerančovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius s pomerančovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky