Filety rozdělíme na čtyři porce, vetřeme do nich sůl s kořenící směsí a necháme odležet. Mezitím oloupeme brambory, nastrouháme je na jemných slzičkách struhadla, přidáme vejce, utřený česnek, lžičku kmínu, lžičku rozemnuté majoránky a lžičku soli. Promícháme, podle chuti dosolíme a přimícháme mouku. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme trochu těsta a rozprostřeme je v tenké vrstvě po dně pánve. Do středu těsta položíme porci pangasia, okraje těsta přehrneme přes ně a prázdné místo vyplníme dalším těstem. Smažíme zvolna, aby se stačila usmažit i ryba uvnitř bramborákového těsta. Jakmile začnou okraje růžovět, opatrně obrátíme a smažíme i z druhé strany dozlatova. Jako přílohu podáváme nakládanou zeleninovou směs nebo zeleninový salát.
Vyzkoušejte další báječné recepty s pangasiem:
Pangasius se sýrem a žampiony
Pangasius s kari kořením
Pangasius s čočkou
Pangasius v jogurtové omáčce
Pangasius s rajčaty