Použité suroviny receptu Pařížské pečivo s čokoládou a ořechy:
3 vejce
| 180 g hladké mouky
| 180 g moučkového cukru
| 150 g čokolády na vaření nebo polevy
| 100 g nasekaných oloupaných mandlí
| tuk na vymazání plechu
Postup přípravy receptu Pařížské pečivo s čokoládou a ořechy:
Vejce utřeme s cukrem do pěny, vmícháme prosátou mouku a vypracujeme těsto. Vložíme je do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a na vymazaný plech nastříkáme kolečka a proužky, které upečeme je v mírně vyhřáté troubě. Po vychladnutí pečivo ozdobíme čokoládou rozehřátou ve vodní lázní a posypeme nasekanými mandlemi.
Fotky receptu Pařížské pečivo s čokoládou a ořechy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!