Použité suroviny receptu Paštiková topinka s vejci:
2 krajíce chleba nebo veky - vykrojíme střídku asi 1 cm od kůrky
| 1 paštika
| dle potřeby: olej na smažení
| 1 vejce
Postup přípravy receptu Paštiková topinka s vejci:
Při vykrojení střídky si hned tuto otočíme (jako bychom obraceli list knihy) a tuto stranu pomažeme krájenou paštikou. Na oleji osmažíme rámeček z kůrky (musí zůstat vcelku), otočíme a trochu osmažíme - do vzniklého oválu nalijeme polovinu vejce a vložíme krajíc s paštikou do vejce. Po zhoustnutí celou tuto topinku obrátíme a dosmažíme. Osolit můžeme hned vejce, ale některá paštika bývá slanější, tak je lépe příp. osolit již hotové. Topinku lze obložit dle chuti a fantazie.
Fotky receptu Paštiková topinka s vejci:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!