Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pavučince

fotka Pavučince
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pavučince:

5 cibulí  | 1 smetana  | 50 g másla  | 3/4 kg žampionů  | trocha citr. šťávy  | 1/2 sklenice zavařenýc okurek  | 3 vejce  | 2 dl bílého vína  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pavučince:

Cibule oloupeme, pokrájíme nadrobno, okurky nakrájíme na menší kousky, houby (žampiony nebo jiné) očistíme a také nakrájíme.

V pánvi rozehřejeme máslo, na kterém orestujeme cibuli, přidáme houby podlijeme vínem, zakapeme citronovou šťávou a ochutíme solí a pepřem. Dusíme, dokud nejsou houby měkké.

Do pekáčku nalijeme smetanu smíchanou s vejci, na to dáme směs cibule a hub. Zapečeme do zezlátnutí.

Pavučince podáváme teplé i studené. Chutnají s chlebem či bramborem.


Fotky receptu Pavučince:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pavučince
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !