Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pchali

fotka Pchali
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pchali :

1 kg čerstvého špenátu  | 100-150 g jader z vlašských ořechů  | 4 stroužky česneku  | svazek čerstvého koriandru  |  gruzínské koření adžika  |  sůl  |  pepř  |  ocet

Postup přípravy receptu Pchali :

Listy špenátu velmi pečlivě opláchněte pod tekoucí vodou – je to důležité zvlášť v místech, kde jsou listy srostlé do svazečků.
Vložte listy do velkého kastrolu, zalijte mírně osolenou vodou, uveďte do varu a asi deset minut vařte, až je špenát hezky vláčný, ale má ještě pěknou zelenou barvu. Během varu se objem značně zmenší.
Listy špenátu sceďte, nechte okapat a ještě je rukama důkladně vymačkejte, jako byste ždímali prádlo. Spolu s ořechy, koriandrem, kořením a česnekem je vložte do mixéru nebo – což má Viktoria daleko raději – je spolu rozemelte ve strojku na maso.
Směs dochuťte solí, pepřem a několika kapkami octa. Podávejte na menších talířcích, ozdobené zrnky granátového jablka.



Fotky receptu Pchali :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pchali
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !