Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 13.09. 2025
Dnes má svátek Lubor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené hovězí bifteky v alobalu

fotka Pečené hovězí bifteky v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečené hovězí bifteky v alobalu:

4 plátky masa z pravé svíčkové (cca 4cm vysoké)  |  sůl  |  pepř  | 80 g másla  | 1 lžička sardelové pasty  |  alobal

Postup přípravy receptu Pečené hovězí bifteky v alobalu:

Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme sardelovou pastou utřenou s máslem. Každý zabalíme do alobalu, srovnáme je na plech a pečeme ve vyhřáté troubě 20-25 minut.
Podáváme je na talíři v alobalu, aby šťáva nevytekla. Každý labužník si balíček sám otevře. Podáváme s bramborem nebo rýží.


Fotky receptu Pečené hovězí bifteky v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené hovězí bifteky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles