Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.11. 2025
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené zelňáky s droždím

fotka Pečené zelňáky s droždím
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečené zelňáky s droždím:

300 g hladké mouky  | 1/2 kostky droždí  | 1/2 hrnku vlažné vody  | 1 sklenice kyselého zelí  | 1 sklenice škvarků (nebo slanina)  | 1 vajíčko  |  sůl  |  hrubá sůl, kmín, sezam, pepř

Postup přípravy receptu Pečené zelňáky s droždím:

V mouce vytvoříme důlek, kam rozdrobíme droždí a zalijeme ho vlažnou vodou. Kvásek zasypeme trochou mouky. Po rozpuštění droždí přidáme vajíčko a na okraj mouky přidáme trochu soli. Zaděláme řidší těsto - možné přidat dle potřeby vodu. Pak přidáme nakrájené zelí a škvarky (místo škvarků lze přidat i nakrájenou slaninu). Na plech dáme část těsta a mokrou dlaní jej roztáhneme po celé ploše plechu. Rádýlkem nakrájíme na čtverečky a posypeme vším možným. Pečeme při 220°C dorůžova.


Fotky receptu Pečené zelňáky s droždím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené zelňáky s droždím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles