Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.10. 2025
Dnes má svátek státní svátek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený hermadur

fotka Pečený hermadur
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečený hermadur:

1 balení sýru Hermadur  | 1 francouzská bageta  |  zapékací mísa

Postup přípravy receptu Pečený hermadur:

Je třeba použít malou zapékací misku, aby nebyla o moc větší než sýr - ten se totiž rozteče. Hermadur vložíme do zapékací nádoby a pečeme v troubě asi 5 minut. Po pěti minutách nařízneme do kříže vrchní slupku plísňového sýra, odklopíme vzniklé rohy a dáme ještě na 5 min. zapéct, aby se sýr vevnitř pořádně roztavil. Po pěti minutách vyndáme z trouby a můžeme podávat. Servírujeme s bagetou, která se do sýra namáčí.



Fotky receptu Pečený hermadur:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený hermadur
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky