Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.02. 2025
Dnes má svátek Hynek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perkelt z vajec

fotka Perkelt z vajec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Perkelt z vajec :

8 vajec natvrdo  | 60 g másla  | 50 g hladké mouky  | 1 cibule  | 2 papriky  | 1 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu  |  mletá paprika  | 100 ml kysané smetany  |  sůl

Postup přípravy receptu Perkelt z vajec :

Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na 20 g másla, přidáme očištěné pokrájené papriky a rajčatový protlak, osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme. Ze zbytku másla a z mouky připravíme světlou jíšku, vmícháme mletou papriku, po zpěnění zalijeme vodou, rozšleháme a povaříme. Po chvilce vmícháme paprikovou směs, sůl a kysanou smetanu a povaříme asi 5 minut. Horká vejce rozkrojíme na půlky, urovnáme na talíře, přelijeme omáčkou a podáváme.


Fotky receptu Perkelt z vajec :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perkelt z vajec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles