Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pesto

fotka Pesto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Pesto:

1 velký svazek bazalky  | 2 lžíce piniových jader  | 3 stroužky česneku  |  sůl  | 1/8 l olivového oleje  | 50 g nastrouhaného parmezánu

Postup přípravy receptu Pesto:

Lístečky bazalky otrháme ze stonku, neomýváme, můžeme otřít. Na suché pánvi lehce opražíme piniová jádra - sundáme ze sporáku až začnou vonět. Oloupeme stroužky česneku, trochu nakrájíme. S bazalkou, piniovými jádry a špetkou soli rozmixujeme nebo rozmělníme v hmoždíři. Přendáme do misky. Potom přidáváme po lžících olivový olej, nastrouhaný sýr a mícháme tak dlouho, až to vypadá jako krásný krém. Osolíme a pesto je hotové!


Fotky receptu Pesto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pesto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !