Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pestrá jehla s mátovou omáčkou

fotka Pestrá jehla s mátovou omáčkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pestrá jehla s mátovou omáčkou:

150 g sezam  | 1 lžíce cukr  | dle chuti: pepř mletý a sůl  | 4 lžíce ocet ze sherry  | dle potřeby: šťáva citronová  | 3 ks jablko  | dle potřeby: olej olivový  | 2 lžíce máta  | 1 ks brokolice  | 1 ks vejce  | 2 ks cibule  | 24 ks brambory

Postup přípravy receptu Pestrá jehla s mátovou omáčkou:

Malé brambory vaříme 25 minut v osolené vodě, scedíme. Brokolici rozebereme na růžičky a povaříme dvě minuty ve vodě, potom necháme okapat, prolijeme studenou vodou a zakapeme citronem, osolíme, opepříme. Na oleji osmahneme cibulku, posypeme cukrem a necháme zkaramelizovat, přidáme polovinu máty, 100 ml vody, ocet ze sherry, povaříme a necháme vychladnout. Vmícháme zbytek máty. Jablko rozdělíme na osminky, řezné plochy potřeme vejcem, obalíme v sezamu a necháme zaschnout. Brambory, brokolici a jablka napichujeme na 8 jehel střídavě, potřeme olejem a z každé strany grilujeme asi 2 minuty.



Fotky receptu Pestrá jehla s mátovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pestrá jehla s mátovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !