Postup přípravy receptu Pestrobarevný paprikový salát:
Vejce uvaříme natvrdo. Papriky a rajče omyjeme a nakrájíme na větší kostičky, rajčata na osminky, které ještě peřpůlíme. Očistíme ředkvičky a nakrájíme je na tenká kolečka. Hrušku zbavíme jadřince a nakrájíme na plátky, které pokapeme citrónovou šťávou. Sýr nakrájíme na kostičky.
Zeleninu, hrušku a sýr smícháme v míse.
Připravíme si zálivku z jogurtu, do kterého přidáme 3 - 4 lžíce kečupu a ochutíme citrónovou šťávou (opatrně) a solí (podle chuti můžeme přidat pepř nebo česnek). Zálivku nalejeme do mísy a ozdobíme vařenými vejci nakrájenými na osminky.
Fotky receptu Pestrobarevný paprikový salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!