Vložil: | admin |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pikantní alžírské brambory s mátou:
1,5 kg brambor (oškrábané na kolečka)
| 7 lžic oleje
| 1 lžíce pálivé papriky
| 4 stroužky česneku
| 1 svazek máty peprné
| špetka černého pepře
Postup přípravy receptu Pikantní alžírské brambory s mátou:
Česnek utřeme se solí. V kastrolu smísíme s pepřem a paprikou, s trochou vody a přivedeme k varu. Očistěné brambory nakrájíme na kolečka. Ponoříme je do bublající směsi. Přilijeme tolik vody, aby vše bylo téměř ponořeno. Přihodíme lístky máty a uvaříme brambory doměkka. Podáváme jako teplý předkrm.
Fotky receptu Pikantní alžírské brambory s mátou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!