Postup přípravy receptu Pikantní čínský salát se zelím a houbami:
Zelí nakrájíme na kousky cca 2x2 cm, povaříme v osolené vařící vodě a scedíme. Do litru studené vody vložíme sušené houby, přivedeme k varu a přidáme dvě kostky masoxu. Houby uvaříme doměkka a poté je i s vývarem přidáme k zelí. Vmícháme scezené proužky kapie a necháme zchladnout.
Ve skleničce rozmícháme moučkový cukr se sojovou omáčkou do směsi hustoty medu, na pánvičce rozpálíme lžíci oleje a opečeme na ní jemně nasekané chilli papričky (množství záleží na individuální chuti). Vše přidáme k salátu, důkladně promícháme a vychladíme.
Fotky receptu Pikantní čínský salát se zelím a houbami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!