Použité suroviny receptu Pikantní smetanový filet:
800 g filetů z tresky s kůží
| 200 ml sladké smetany
| 200 ml rybího vývaru
| 1 stroužek česneku
| hladká mouka
| 100 g másla
| 1 feferonka
| 2 žloutky
| sůl
Postup přípravy receptu Pikantní smetanový filet:
Filety osolíme a necháme 30 minut odležet. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou feferonku a česnek, přidáme lžíci mouky a osmažíme. Zalijeme vývarem a smetanou, přidáme porce ryby a 15 minut mírným varem provaříme. Hotovou rybu vyjmeme, do horké omáčky zašleháme 2 žloutky a již dále nevaříme. Rybu podáváme přelitou omáčkou a s těstovinami.
Fotky receptu Pikantní smetanový filet:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!