Vložil: | Filomena1 |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Pivní salát nejen k pivu:
1/2 kg točený salám, nebo kabanos
| 2 lžíce octa
| 2 lžíce worcester
| 1/2 lžičky chilli
| 1/2 lžičky pálivé papriky
| 2 lžíce kečup
| 1 lžíce hořčice
| 5 lžíc majonézy
| 5 lžíc zakysané smetany
| 1 velkou cibuli
Postup přípravy receptu Pivní salát nejen k pivu:
Kabanos nakrájíme na kolečka a vhodíme do větší mísy.
Přidáme majonézu, zakysanou smetanu a nahrubo nakrájenou cibuli (mohou být i dvě,jak má kdo rád). Pořádně smícháme a uděláme v malém hrnci druhou směs. Do malého hrnce nalejeme ocet, worcester, chilli, pálivou papriku, kečup a hořčici. V hrnci smícháme a necháme 1 minutu povařit a vychladnout.
Vychladlou směs smícháme s předem připravenou směsí v míse a dáme odležet do lednice nejlépe na 24 hodin.
Salát je pikantní a úžasný. Měl by se podávat k pivu, ale neopovrhne jím nikdo, ani například k večeři s rohlíkem.
Dobrou chuť.
Fotky receptu Pivní salát nejen k pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!