Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pizza s jablky, skořicí a zmrzlinou

fotka Pizza s jablky, skořicí a zmrzlinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pizza s jablky, skořicí a zmrzlinou:

1 dávka základního těsta  | 2 jablka, oloupaná, zbavená jádřinců a nakrájená na tenké plátky  | 65 g přírodního krupicového cukru  | 1 lžička mleté skořice  | 50 g rozpuštěného másla  |  moučkový cukr na poprášení  |  zmrzlina k podávání

Postup přípravy receptu Pizza s jablky, skořicí a zmrzlinou:

Předehřejte troubu na 220 °C. Dva plechy na pečení potřete olejem. Těsto rozdělte na 8 stejných dílků a na lehce moukou poprášené ploše rozválejte na placky o průměru 10 cm. Rozložte na připravené plechy.
Plátky jablek rozložte na placky a posypte cukrem smíchaným se skořicí. Zakápněte máslem.
Pečte asi 30 minut, až těsto zpevní a jablka budou dozlatova upečená. Poprašte moučkovým cukrem a podávejte s kopečkem oblíbené zmrzliny.


Fotky receptu Pizza s jablky, skořicí a zmrzlinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pizza s jablky, skořicí a zmrzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !