Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plesnivá brokolice

fotka Plesnivá brokolice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Plesnivá brokolice:

350 g Nivy  | 1 kg čerstvé brokolice  | 250 ml smetany  |  bazalka (nejlépe sušená i čerstvá)  |  červená paprika (koření)  |  máslo na vytření zapékací mísy, nebo plechu

Postup přípravy receptu Plesnivá brokolice:

Brokolici očistíme a odstraníme natě. Vymažeme si zapékací mísu máslem, nebo Ramou a vložíme první vrstvu brokolice. Na ni nasypeme nastrouhanou nivu a okořeníme bazalkou a troškou červené papriky. Takto postupujeme, dokud mísu zcela nezaplníme. Poslední vrstvou by měla být vrstva nivy posypaná kořením. Můžeme přiložit také čerstvou bazalku. Celé zalijeme smetanou a vložíme do předhřáté trouby. Optimální teplota je 150-200 °C, vždy záleží na tom, v čem brokolici pečeme. Jako přílohu můžeme podávat pečivo, nebo hranolky, ale není to nutné.


Fotky receptu Plesnivá brokolice:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plesnivá brokolice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !