Vložil: | Veroka |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
![6.3/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.3/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.3/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.3/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.3/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.3/10, hlasovalo 10 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6.3/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.3/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6.3/10, hlasovalo 10 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka s játrovou rýží:
500 ml hovězího vývaru
| 80 g hovězích jater
| 1 vejce
| 1 rohlík
| pepř
| sůl
| 1 stroužek česneku
| petrželová nať
| 1/2 cibule
| 30 g sádla
| 20 g strouhanky
| 60 ml mléka
Postup přípravy receptu Polévka s játrovou rýží:
Hovězí játra na masovém mlýnku umeleme, přidáme v mléce namočený a dobře vymačkaný rohlík a vše prolisujeme. Nasekanou petrželovou nať a cibulku na sádle osmažíme, česnek utřeme a přidáme k prolisované směsi. Pak přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř a strouhanku. Vše dobře promícháme a pak protlačíme obráceným hrubším struhadlem přímo do části vařícího vývaru a povaříme asi 5 - 7 minut. Tuto uvařenou rýži přidáme pak do zbytku polévky nebo ji můžeme protlačit přímo do polévky a uvařit v ní.
Fotky receptu Polévka s játrovou rýží:
Fotky vložil: mihol,damami,meluzína,jelena,Nandiči,Bezinka