Vložil: | radio11 |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 32 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka z kuřecích krků a zeleniny:
2 l vody
| 10 kuřecích krků
| hrst brokolice
| 350 g kořenové zeleniny
| petrželka
| 2 lžíce oleje
| 1 velká cibule
| sůl a pepř
| 2 slepičí bujóny
Postup přípravy receptu Polévka z kuřecích krků a zeleniny:
Kuřecí krky uvaříme ve vroucí vodě. Cibuli a zeleninu nakrájíme nadrobno.
Když je maso měkké, krky vyndáme a necháme trochu vychladnout. Maso z krků obereme.
Ve druhém kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli a necháme ji zesklovatět. Přidáme kořenovou zeleninu. Podléváme vývarem z uvařených krků. Když je zelenina poloměkká, přidáme brokolici, petrželku a kostku bujonu. Nakonec přilijeme zbytek vody, vložíme maso z obraných krků, podle chuti osolíme, opepříme a krátce povaříme.
Fotky receptu Polévka z kuřecích krků a zeleniny:
Fotky vložil: MichelePrg,BADAČA,Aksuna,alenab,cudovluc,kozaroza