Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemná zeleninová polévka

Jemná zeleninová polévka
25. 05. 2008 Polévky +_________
Příprava receptu Jemná zeleninová polévka: 1. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme. Oloupeme a nakrájíme cibuli. Zahřejeme lžíci přepuštěného másla a opečeme maso, cibuli a slaninu. Vyjmeme a dáme stranou. 2. Očistíme zeleninu, nakrájíme pó ... …více»

Pestrá zeleninová polévka s uzeným

Pestrá zeleninová polévka s uzeným
25. 05. 2008 Polévky ++++-_____
Příprava receptu Pestrá zeleninová polévka s uzeným: 1. Oloupeme a nakrájíme brambory. Spolu s vývarem je dáme do hrnce a vaříme na mírném ohni 10 minut. Oloupeme a nakrájíme mrkve. Očistíme a rozpůlíme fazolky. Nakrájíme pórek a cibuli. 2. Zahřejeme ... …více»

Zeleninová polévka se špaldovou zavářkou

Zeleninová polévka se špaldovou zavářkou
25. 05. 2008 Polévky ++++-_____
Příprava receptu Zeleninová polévka se špaldovou zavářkou: Do studené vody dáme vařit nekrájenou očištěnou zeleninu. Vaříme 1,5-2 hodiny. Pak ji sítem vybereme, vývar osolíme, ochutíme vegetou a zavaříme špaldovou zavářku. Mrkev a celer nakrájíme na plátky, p ... …více»

Krémová polévka z grünkernu

Krémová polévka z grünkernu
25. 05. 2008 Polévky +++_______
Příprava receptu Krémová polévka z grünkernu: Grünkern orestujeme na oleji dohněda, nasypeme do vývaru a pomalu vaříme cca 15 minut. Zahustíme žloutkem rozkvedlaným v kysané smetaně. Na talíři sypeme naklíčenou vojtěškou. Podáváme s celozrnným ch ... …více»

Polévka s knedlíčky ze zelených špaldových zrn

Polévka s knedlíčky ze zelených špaldových zrn
25. 05. 2008 Polévky ++++-_____
Příprava receptu Polévka s knedlíčky ze zelených špaldových zrn: Uvařená a okapaná zelená zrna pšenice špaldy rozmixujeme. Do vychladlé směsi přidáme měkké máslo, 2 lžíce petrželky, nastrouhanou mrkev, vejce, sůl, česnek, muškátový oříšek, majoránku a pepř. Všechno ... …více»
 

Mandlová polévka s brokolicí

Mandlová polévka s brokolicí
24. 05. 2008 Polévky ++++++-___
Příprava receptu Mandlová polévka s brokolicí: 1. Brokolici omyjeme a rozebereme na růžičky, které povaříme asi 5 min. ve 750 ml osolené vody. Vyjmeme ji, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Nasucho opražíme mandlové lupínky 2. V hrnci r ... …více»

Bryndzová polévka

Bryndzová polévka
24. 05. 2008 Polévky +++++_____
Příprava receptu Bryndzová polévka: Na slanině orestujeme cibuli zaprášíme moukou a zalijeme bujonem. Když se začne vařit, přidáme mléko, smetanu a bryndzu. Až se bryndza rozvaří, přidáme brambory. Dochutíme kmínem. ... ... …více»

Aljašská česnečka

Aljašská česnečka
24. 05. 2008 Polévky +_________
Příprava receptu Aljašská česnečka: Stroužky česneku utřeme a zpěníme na oleji. Přisypeme kari, majoránku a krátce osmahneme. Přidáme trochu hladké mouky a ještě chvíli smažíme. Zalijeme smatanou nebo mlékem s kouskem másla. Nebo můžem ... …více»

Houbová hovězí polévka s noky

Houbová hovězí polévka s noky
24. 05. 2008 Polévky Žádné hodnocení
Příprava receptu Houbová hovězí polévka s noky: Maso a kosti omyjeme pod tekoucí studenou vodou, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme bobkový list, nové koření a celý černý pepř. Přidáme také cibuli, mrkev, petržel, celer a přivedeme ... …více»

Polévka Siesta bio

Polévka Siesta bio
24. 05. 2008 Polévky ++++++++++
Příprava receptu Polévka Siesta bio : Suchou polévkovou směs nasypeme do hrnce a zalijeme litrem vody. Uvaříme ji do změknutí surovin. Nakonec dochutíme zeleninovou kostkou, kterou necháme v polévce dobře rozpustit a můžeme podle chuti je ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !