Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Babiččina játrová paštika

fotka Babiččina játrová paštika
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Babiččina játrová paštika:

1 kg tučnějšího bůčku  | 30 dkg játry (vepřové nebo hovězí)  | 8 stroužků česneku

Postup přípravy receptu Babiččina játrová paštika:

Bůček uvaříme, necháme vychladnou. Vychladlý bůček, játru, česnek pomeleme a dobře promícháme. Hmotu pak dáváme do sklenic (nevíčkujeme) a vaříme cca 1- 2 hodiny (záleží na velikosti sklenic). Solíme až těsně před podáváním.


Fotky receptu Babiččina játrová paštika:

Babiččina játrová paštika
Babiččina játrová paštika
Babiččina játrová paštika
Fotky vložil: tvackova1 
Hodnocení receptu Babiččina játrová paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !