Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.11. 2025
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pórek po francouzsku

fotka Pórek po francouzsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pórek po francouzsku:

6 pórků  | 10 lžic dobrého olivového oleje  | 3 lžíce octa  | 2 šalotky  |  čerstvá pažitka  |  čerstvá petrželka  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pórek po francouzsku:

Pórek očistíme a nakrájíme na dlouhé kusy - cca 20 cm, nebo je necháme tak dlouhé, jak veliký je průměr kastrolu, ve kterém je budeme vařit. Uvaříme do měkka v osolené vodě, snažíme se s pórkem moc nemanipulovat, aby se neponičil. Opatrně vyjmeme a necháme okapat a vychladit.
Olej, ocet, pepř, sůl důkladně prošleháme, přidáme cibulku pokrájenou nadrobno, co nejvíc najemno posekané pažitky a petrželky, měla by vzniknout hustá omáčka.
Pórky poskládáme na oválnou mísu, omáčku přelijeme do omáčníku.
Každý stolovník si pórek polije na svém talíři omáčkou.


Fotky receptu Pórek po francouzsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pórek po francouzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !