Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pórek v křupavém těstíčku

fotka Pórek v křupavém těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pórek v křupavém těstíčku:

4 pórky  | 3 lžíce soli  | 125 g hladké mouky  | 2 vejce  | 3 lžíce rozpuštěného másla  | 1/8 l piva  | 1 lžíce suchého sherry  | 3 lžíce sójové omáčky  | 1 špetka muškátu  | dle potřeby: tuk na pečení

Postup přípravy receptu Pórek v křupavém těstíčku:

3 litry osolené vody uveďte do varu. Pórek očistěte, podélně rozkrojte, omyjte a ve stále vřící vodě vařte 2 minuty. Přelijte studenou vodou, nechte okapat, nechte okapat, nakrájejte na kousky 5 cm dlouhé a nechte oschnout. Mouku rozkvedlejte s vejci, 1/2 lžičkou soli, vlahým máslem a pivem do hladka, 30 minut nechte odpočinout. Pórek namočte do těsta a smažte v dostatečném množství tuku, až se vytvoří zlatohnědá krusta. Sherry smíchejte se sójovou omáčkou a muškátem a servírujte jako omáčku.


Fotky receptu Pórek v křupavém těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pórek v křupavém těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !