Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.11. 2025
Dnes má svátek Karel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prasečí ouška

fotka Prasečí ouška
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Prasečí ouška:

1 ks listové těsto  | 5 lžic cukr krystal  |  voda  |  olej na vymazání plechu

Postup přípravy receptu Prasečí ouška:

Listové těsto rozválíme asi na půl cm silný plát. Potřeme vodou a posypeme cukrem. Přeložíme jednu stranu doprostřed plátu, a pak druhou stranu. Nakonec přeložíme obě dvě strany na sebe. Krájíme asi 1cm silné plátky. Pokládáme na vymaštěný plech. Pečeme při 175 stupních dorůžova.


Fotky receptu Prasečí ouška:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Prasečí ouška
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlato