Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pražští šneci s holandskou omáčkou

fotka Pražští šneci s holandskou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pražští šneci s holandskou omáčkou:

36 šneků (z konzervy, nebo nachytaných osobně),  | 36 plátků anglické slaniny  | na holandskou omáčku:  | 4 žloutky  | 0,3 l přepuštěného másla  |  sůl  |  pepř  |  citrónová šťáva  |  bílé víno

Postup přípravy receptu Pražští šneci s holandskou omáčkou:

Šneky zabalíme do plátků anglické slaniny a napíchneme po 3 kusech na špízy. Potom pečeme v troubě vyhřáté na 220 stupňů asi 4 minuty.
Z ostatních ingrediencí připravíme omáčku:
Rozpustíme máslo. Ve vodní lázni lehce našleháme do pěny žloutky s bílým vínem, octem a citronovou šťávou. Hmotu za stálého šlehání necháme ztuhnout do koezistence tekutého medu. Potom vmícháme pomalu do vaječné hmoty rozpuštěné máslo a dochutíme solí a pepřem.
Omáčku nalijeme na talíř a do ní položíme dva šnečí špízy. Podáváme s opečenými tousty.


Fotky receptu Pražští šneci s holandskou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pražští šneci s holandskou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !