![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná rajčata express: Rajčata umyjeme, seřízneme vršky a vnitřky vydlabeme. Vykostěné sardinky usekáme nadrobno, přidáme majonézu z oleje a žloutku, jemně usekanou cibuli, natvrdo vařené sekané vejce, vnitřky rajčat a hořč ... …více»
|
![]() |
24. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Oskarovy jahody: Jahody omyjte a nakrájejte na plátky. Naaranžujte je na talíře.
Jahody polijte octem, opepřeme, osolte a pocukrujte. Poházejte je olivami, nahoru umístěte lístky a celé polijte olivovým olejem. Podáv ... …více»
|
![]() |
24. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chlebíčky s banánem a sýrovým krémem: Měkký sýr rozmačkáme vidličkou, smícháme se smetanou a medem a ušleháme hladký krém. Oloupané banány rozdrtíme vidličkou, zakapeme citrónovou šťávou a smícháme se sýrovým krémem. Směs namažeme na plát ... …více»
|
![]() |
24. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Božský pita toast: Plátky lilku osmažíme na oleji a necháme odkapat na kuchyňském papíru. Mezi dva plátky toastového chleba potřeného majonézou vložíme vždy plátek smaženého lilku, několik plátků rajčat, listů rokety a ... …více»
|
![]() |
24. 06. 2008 Houbová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šlehačkové poháry se žampióny: Žampióny pokrájíme nadrobno, udusíme na másle a osolíme. Rozdělíme do pohárů, sypeme jemně rozsekanou šunkou, petrželkou, strouhaným křenem a překryjeme šlehačkou. ... ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Zeleninová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chřest s olivovým olejem: Chřest omyjeme a okrájíme. Na plotně rozpálíme pánev a chřest na ní zprudka ze všech stran opečeme. Až bude rovnoměrně opečený, je přípravený k jídlu. Servírujeme ho pokapaný olivovým olejem či přepuš ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunková roláda se sýrem a ovocem: Na svačinový papír rozložíme plátky šunky tak, aby se mírně překrývaly a tvořily souvislý plát. Potřeme se čerstvou Lučinou, posypeme větší částí nakrájeného ovoce a ořechových jader a pevně stočíme v ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Terinka s nivou a lučinou: Formu na biskupský chlebíček vyložíme potravinářskou fólii.
Lučinu vyšleháme se smetanou a jednu třetinu směsi dáme stranou. Želatinu namočíme na 10 minut ve 200 ml vody a necháme nabobtnat. Pak ji ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chléb se sýrem: Tavený sýr utřeme s trochou pepře a mažeme na krajíc chleba. Navrch poklademe plátkem tvrdého sýra. Dáma smažit na pánvičku - z jedné strany. Nakonec poklademe nakrájenou cibulkou a ozdobíme rajčaty. ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žampiony zapečené s masovou náplní : Z očištěných oloupaných žampionů odřízneme třeně, hlavičky trochu vyhloubíme. Hlavičky žampionů osolíme a velmi krátce pdusíme na oleji. Maso se šťávou umeleme na mlýnku na maso. Drobně pokrájenou cib ... …více»
|