Použité suroviny receptu Obložené žemle s tuňákem:
4 žemle
| máslo
| 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
| 2 vejce
| 4 velké listy hlávkového salátu
| 2 rajčata
| klíčky ze sojovych bobů
Postup přípravy receptu Obložené žemle s tuňákem:
Rozkrojíme žemle napůl a namažeme je máslem. Na spodní část žemle položíme list salátu a rozdělíme na něj tuňák. Vejce vaříme 10 minut, oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata nakrájíme na kolečka a spolu s kolečky vajec položíme na tuňáka. Nakonec vše posypeme klíčky se sojových bobů a přiklopíme horní půlkou žemle.
Fotky receptu Obložené žemle s tuňákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!