Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
19. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Burgundská ztracená vejce: Cibuli a česnek jemně posekáme a opečeme na másle dočervena. Pak zalijeme vínem, přidáme šálek vody, okořeníme a asi 5 minut povaříme a poté směs přecedíme. Vejce po jednom opatrně rozbijeme do hrnku ... …více»
|
19. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Jogurtová snídaně: Jogurt nalijeme do misky, přilijeme k němu smetanu a důkladně promícháme lžící. Potom do směsi zamícháme med v množství podle chuti, nakrájené kousky švestek a nasekané oříšky kešu. Promícháme a před ... …více»
|
18. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Olivové jednoubky: Šunku rozkrájíme na 10 dlouhých dílků, do kterých zamotáme olivy(samotné nebo plněné), párátkem připíchneme sýr a papriku. ... …více»
|
18. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Šunkovo - křenové rolky: Jarní cibulku, pažitku a máslo a sýr utřeme do krému, podle potřeby přidáme sýr nebo máslo. Můžeme přidat i křeník. Osolíme a opepříme podle chuti. Šunkové plátky plníme krémem a dáme chladit. ... .. ... …více»
|
18. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Okurky s tuňákovou náplní: Okurky oloupeme a nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 3-4 cm. Lžičkou vydlabeme z každého kousku střed se semeny a připravíme si náplň z tuňáka.
Z konzervy s tuňákem slijeme olej a smícháme s tvarohem. ... …více»
|
18. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Pikantní chuťovky s houbami: Z rohlíků nakrájíme na šikmo cca 1 cm plátky. V misce utřeme sýr žervé, přidáme majonézu, nastrouhaný křen, šunku, cukr a lehce promícháme. Pak směs navrstvíme na plátky rohlíků a ozdobíme kloboučkem ... …více»
|
17. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Letní sendviče : Housky rozřízneme. Jednu polovinu lehce pomažeme máslem a bohatě obložíme salátem, rajčaty a mozzarelou, posypeme bazalkou a lehce zakapeme olivovým olejem. Přiložíme druhou polovinu housky. ... ... …více»
|
17. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Badyánová vajíčka s mistrovskou omáčkou : Vejce uvaříme ve skořápce natvrdo. Ochladíme ve studené vodě, lehce naklepeme skořápky a opatrně oloupeme, abychom nepoškodili povrch bílku. Oloupaná vejce pak znovu – alespoň 20 minut – povaříme v me ... …více»
|
17. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Hřibové topinky: Očištěné a nakrájené houby podusíme na pánvi do měkka na cibulce a oleji. Jakmile je prvotní příprava hub hotova, dodáme do rozpálené směsi nadrobno nasekaný nebo protlačený česnek a na pánvi zpražíme ... …více»
|
17. 05. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Vícezrnná houska s pomazánkou: Cibuli a zelené natě omyjeme a očistíme. Kukuřici necháme rozmrazit při pokojové teplotě. Šunku, cibulku a celerovou nať a pažitku pokrájíme najemno a dáme do mísy. Přidáme povolenou kukuřici, bílý jo ... …více»
|