Použité suroviny receptu Okurky s tuňákovou náplní:
3 salátové okurky
| 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
| 250 g měkkého tvarohu
| 2 vejce natvrdo
| 1 lžíce hořčice
| šťáva z 1/2 citronu
| sušená petrželka na ozdobu
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Okurky s tuňákovou náplní:
Okurky oloupeme a nakrájíme na špalíčky dlouhé asi 3-4 cm. Lžičkou vydlabeme z každého kousku střed se semeny a připravíme si náplň z tuňáka.
Z konzervy s tuňákem slijeme olej a smícháme s tvarohem. Přidáme vařené žloutky, lžíci hořčice, citronovou šťávu, sůl a pepř.
Vše rozmixujeme a plníme zdobícím šátkem okurek. Dozdobíme sušenou petrželkou a podáváme samostatné nebo s pečivem.
Fotky receptu Okurky s tuňákovou náplní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!