Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Francouzské pikantní toasty: Máslo, smetanu a nastrouhaný sýr utřeme v hladký krém, který dáme asi na 1/2 hodiny vychladit. Mezitím si oloupeme a rozpůlíme hrušky a asi 5 minut povaříme v červeném víně. Necháme okapat a vychladím ... …více»
|
28. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Vegetariánský sendvič: Smícháme pomazánkové máslo a na jemno nastrouhaný křen. Pomazánku necháme vychladit alespoň 1/2 hodiny. Křenovým máslem zdobíme připravený krajíc. Na potřený chléb klademe vějířky salátové okurky, rul ... …více»
|
28. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Jemná toastová roláda: Z toastového chleba odkrojíme kůrku. Plátky pokapeme z jedné strany mlékem. Druhou stranu potřeme zakysanou smetanou a poklademe je plátky uzené kýty. Necháme 1/2 hodiny odpočinout již rozprostřené na ... …více»
|
25. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Marinované žampiony s petrželkou: Žampiony očistěte a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Ve větší misce smíchejte citronovou šťávu, olej, petrželku a sůl a do vzniklé marinády přisypte žampiony a dobře promíchejte. Zakryjte obráceným t ... …více»
|
23. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Vejce plněná jemným krémem s olivami: Vejce 10 minut od bodu varu a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme.
Žloutky vyndáme, prolisujeme a přidáme k nim změklé máslo a gorgonzolu. Všechn ... …více»
|
22. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Plněný eidam paštikou: Paštiku se smetanou vyšleháme do pěny. Připravíme si těstíčko. Vejce ušleháme. Přilijeme mléko, okořeníme a do směsi zašleháme mouku
Pěnou potřeme 4 plátky sýra, mírně osolíme, přitiskneme na ně zby ... …více»
|
20. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Vejce s vlašským salátem a lososem: Vejce uvaříme natvrdo. Do skleněné mísy vložíme lžíci salátu. Vejce dole seřízneme, aby stála a postavíme je kolem lžíce salátu. Kolem vajíček upravíme salát tak, aby nám vznikl věnec.
Vejce a salát ... …více»
|
20. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Vejce s omáčkou: Vejce uvaříme natvrdo. Petrželku a cibuli nasekáme najemno. Do zakysané smetany přimícháme mouku, sardelovou pastu a citronovou šťávu.
Na másle zpěníme cibuli a petrželku. Pak ji zalijeme zakysanou s ... …více»
|
20. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Vejce plněná pikantní majonézou: Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je a rozpůlíme. Žloutky vyjmeme a přes síto je protlačíme.
Vařený jazyk nakrájíme na malé kostičky, které smícháme s kapary, sardelovou pastou, majonézou. Nakonec do s ... …více»
|
19. 03. 2010 Předkrmy
Příprava receptu Houby s rajčaty a toastovým chlebem: Rajčata spolu se slaninou a houbami nakrájíme na kostičky. Pažitku nakrájíme. Česnek prolisujeme.
Na rozpálené pánvi prudce orestujeme slaninu. Přidáme houby, rajčata a polovinu pažitky. Směs osolíme ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |