Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.10. 2025
Dnes má svátek Beáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Francouzské pikantní toasty

fotka Francouzské pikantní toasty
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Francouzské pikantní toasty:

4 plátky toastového chleba  | 100 g nivy  | 3 lžíce smetany  | 20 g másla  | 2 vyzrálé hrušky  |  červené víno  | 2 lžíce sekaných vlašských ořechů  |  česnek  | Na ozdobu  |  plátky citronu  |  brusinky  |  snítky meduňky

Postup přípravy receptu Francouzské pikantní toasty:

Máslo, smetanu a nastrouhaný sýr utřeme v hladký krém, který dáme asi na 1/2 hodiny vychladit. Mezitím si oloupeme a rozpůlíme hrušky a asi 5 minut povaříme v červeném víně. Necháme okapat a vychladíme. Z chleba vykrajovátkem tvoříme čtverce či kolečka, keré nasucho opečeme a mírně potřeme česnekem. Na chléb klademe půlky hrušek a plníme krémem. Pikantní sýrový dezert zdobíme hoblinkou citronu, brusinkami nebo kuličkami vína a snítkou meduňky.


Fotky receptu Francouzské pikantní toasty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Francouzské pikantní toasty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !