Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prezidentské řízky

fotka Prezidentské řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Prezidentské řízky:

4x (125g) kuřecí prsa  | 1x menší cibule  | 100g slaniny  | 20g (na 1 řízek) máslo  |  hladká mouka na obalení  | 150ml kysené smetany  | 1x lžička hladké mouky  |  kyselá okurka na ozdobu  | 20 kaparů  | 1x petržel  |  sůl dle chuti  |  černý mletý pepř dle chuti  | 2x balíky rýže  |  vývar

Postup přípravy receptu Prezidentské řízky:

Řízky naklepeme a každý protáhneme nudličkami slaniny. Pak je jemně poprášíme pepřem a posolíme dle chuti, obalíme v mouce a na rozpáleném másle osmažíme dorůžova. Zvlášť na kousku másla osmažíme oloupanou nakrájenou cibuli a asi 6 nudliček petržele, zalijeme vývarem, vložíme řízky a dusime asi 20 minut. Měkké řízečky vyndáme, omáčku zahustíme kysanou smetanou rozmícháme se lžičkou mouky a povaříme asi 5 minut. Řízky urovnáme na talíř, obložíme je vařenou ryží, pokládáme kolečka okurky a kapary a vše přelijeme přecezenou omačkou.


Fotky receptu Prezidentské řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Prezidentské řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !