Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rýže ochucená krevetami a omeletou

Rýže ochucená krevetami a omeletou
29. 03. 2010 Přílohy ++++++++__
Příprava receptu Rýže ochucená krevetami a omeletou: Rýži uvaříme. Polovinu oleje rozehřejeme na pánvi. Vejce rozklepneme, rozšleháme a na pánvi z něj uděláme omeletu. Hotovou ji pak roztrháme nebo nakrájíme na větší kusy. Cibulky očistíme a nasekáme n ... …více»

Noky z brambor s čerstvým špenátem

Noky z brambor s čerstvým špenátem
28. 03. 2010 Přílohy +++++++++_
Příprava receptu Noky z brambor s čerstvým špenátem: Brambory uvaříme ve slupce. Špenávoté listy spaříme v osolené vodě. Scedíme je a při tom je chladíme studenou vodou. Z listů opatrně vymačkáme vodu a nakrájíme je nahrubo. Parmazán nastrouháme. Česnek ... …více»

Obložená brokolice salámem a sýrem

Obložená brokolice salámem a sýrem
27. 03. 2010 Přílohy +++++++-__
Příprava receptu Obložená brokolice salámem a sýrem: Brokolice uvaříme 10-15 minut v osolené vodě a necháme vychladnout. Po vychladnutí ji poklademe na tácek a obložíme sýrem a salámem - vhodné je použít např. lovecký salám. Podáváme jako chuťovku. Je m ... …více»

Nakládaná cuketa a lilek

Nakládaná cuketa a lilek
27. 03. 2010 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Nakládaná cuketa a lilek: Cukety a lilky podélně nakrájíme na plátky. Cibulky nakrájíme na silnější kolečka. Česnek prolisujeme. Rozehřejeme velkou pánev, přilijeme trochu oleje a plátky zeleniny postupně všechny restujeme z ... …více»

Smetanové brambory s bylinkami

Smetanové brambory s bylinkami
27. 03. 2010 Přílohy ++++++++-_
Příprava receptu Smetanové brambory s bylinkami: Oloupané brambory nakrájíme na kousky nebo plátky a uvaříme je v osolené vodě téměř doměkka. Bylinky nasekáme najemno. Smetanu smícháme s vejcem a bylinkami. Máslem vymažeme pekáč. Uvařené brambory ... …více»
 

Volské oko s bylinkami

Volské oko s bylinkami
24. 03. 2010 Přílohy ++++++____
Příprava receptu Volské oko s bylinkami: Plátky toastového chleba opečeme v toastovači nebo nasucho v troubě dozlatova. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké plátky a ty orestujeme na sucho na rozpálené pánvi. Vejce rozklepeme a žloutky opatr ... …více»

Baked potatoes - pečené brambory

Baked potatoes - pečené brambory
21. 03. 2010 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Baked potatoes - pečené brambory: Baked potatoe (pečený brambor) je moje nejoblíbenější rychlovka. Nejrychlejší je příprava v mikrovlnce, ale brambory je samozřejmě možné upéct i v klasické troubě. Nejjednodušší varianta: brambory omy ... …více»

Přírodní kedlubnové zelí

Přírodní kedlubnové zelí
21. 03. 2010 Přílohy ++++++++-_
Příprava receptu Přírodní kedlubnové zelí: Cibuli nakrájíme nadrobno. Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. Cibuli zpěníme na tuku, přidáme nastrouhané kedlubny, okořeníme kmínem, osolíme a osmahneme. Podlijeme malým množstvím vody a podu ... …více»

Drobení k omáčkám

Drobení k omáčkám
17. 03. 2010 Přílohy ++++++-___
Příprava receptu Drobení k omáčkám: Do mísy dáme mouku, do ní rozklepneme vejce a uděláme husté těsto jako na nudle. Těsto nastrouháme na hrubém struhadle na plech a dáme na teplé místo sušit. Suché drobení osmažíme na sádle dorůžova, d ... …více»

Dýňové zelí k pečenému masu

Dýňové zelí k pečenému masu
16. 03. 2010 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Dýňové zelí k pečenému masu: Oloupanou, nahrubo nastrouhanou dýni necháme cca 5 minut odstát a slijeme přebytečnou vodu. Mezitím si na másle osmahneme nakrájenou cibulku /můžeme použít nejprve trošku oleje, pak přidat máslo, aby ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !