Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Standovy halušky

Standovy halušky
6. 10. 2007 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Standovy halušky: Na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu, spolu s chilli papričkami, přidáme nakrájenou cibuli tu zpěníme a přidáme zelí, které ochutíme tak jak ho máme rádi a vše podusíme. Do zapékací misky ... …více»

Furmanské halušky

Furmanské halušky
6. 10. 2007 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Furmanské halušky: Oloupané brambory nastrouháme na nejjemnějším struhadle, smícháme s moukou, osolíme a vypracujeme těsto. V osolené vroucí vodě vyvaříme halušky (asi 2 minuty), scedíme je a smícháme s brynzou. Na ... …více»

Nové brambory na kyselo

Nové brambory na kyselo
6. 10. 2007 Přílohy ++++++____
Příprava receptu Nové brambory na kyselo: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a nakrájíme na čtvrtky. V hrnci částečně rozškvaříme slaninu nakrájenou na malé kostky. Z másla a mouky si připravíme světlou zápražku, postupně do ní přiléváme ... …více»

Krupicové halušky

Krupicové halušky
6. 10. 2007 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Krupicové halušky: Do osolené vody dáme máslo a necháme povařit. Do vařící vody vysypeme za stálého míchání krupici a uvaříme na hustou kaši. Necháme vychladnout, přidáme vejce a dobře zpracujeme. Z připravené krupice v ... …více»

Brambory v trojobale

Brambory v trojobale
6. 10. 2007 Přílohy ++++-_____
Příprava receptu Brambory v trojobale: Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Obalíme v klasickém trojobale jako řízek - mouka, vejce, strouhanka. Smažíme ve fritovacím hrnci dozlatova. ... ... …více»
 

Římské noky

Římské noky
6. 10. 2007 Přílohy +++++++-__
Příprava receptu Římské noky: Mléko zahřejeme na mírném ohni a postupně za stálého míchání přidáváme krupici a vaříme tak dlouho, až hmota zhoustne. Odstavíme z ohně, přimícháme ušlehané žloutky, strouhaný sýr a máslo, sůl, strouh ... …více»

Zelí zadělávané se smetanou

Zelí zadělávané se smetanou
5. 10. 2007 Přílohy +++++++++-
Příprava receptu Zelí zadělávané se smetanou: Hlávku zelí rozčtvrtíme, pokmínujeme a uvaříme v osolené vodě. Z másla a mouky připravíme zlatou jíšku, přidáme nakrájené zelí, rozmícháme a necháme patnáct minut povařit. Do hotového pokrmu přidáme s ... …více»

Rýže po italsku

Rýže po italsku
5. 10. 2007 Přílohy +++++_____
Příprava receptu Rýže po italsku: Očištěné, omyté, osušené (například utěrkou) a na plátky nakrájené žampióny udusíme na másle, ke konci přidáme rajský protlak, horkou uvařenou rýži, nastrouhaný parmezán a vše důkladně promícháme. ... ... …více»

Petrželové knedlíky do hrníčku

Petrželové knedlíky do hrníčku
4. 10. 2007 Přílohy +++++++-__
Příprava receptu Petrželové knedlíky do hrníčku: Housku nakrájíme na kostičky, přidáme žloutky, mléko, mouku, osolíme, přidáme petrželku na drobno nakrájenou, promícháme a ušleháme bílky, které rovněž přidáme do směsi. Vymažeme si hrníčky sádlem a směs  …více»

Křeník

Křeník
3. 10. 2007 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Křeník: Křen očistíme, oloupeme, nakrájíme na kousky a rozmixujeme. Přidáme olej, ocet, cukr a sůl, vše dobře promícháme a naplníme do malých skleniček. Uzavřeme a uchováme v chladničce. Křeník používáme jako přílohu  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !