![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 10. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Standovy halušky: Na pánvi osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu, spolu s chilli papričkami, přidáme nakrájenou cibuli tu zpěníme a přidáme zelí, které ochutíme tak jak ho máme rádi a vše podusíme.
Do zapékací misky ... …více»
|
![]() |
6. 10. 2007 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Furmanské halušky: Oloupané brambory nastrouháme na nejjemnějším struhadle, smícháme s moukou, osolíme a vypracujeme těsto. V osolené vroucí vodě vyvaříme halušky (asi 2 minuty), scedíme je a smícháme s brynzou.
Na ... …více»
|
![]() |
6. 10. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nové brambory na kyselo: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a nakrájíme na čtvrtky. V hrnci částečně rozškvaříme slaninu nakrájenou na malé kostky. Z másla a mouky si připravíme světlou zápražku, postupně do ní přiléváme ... …více»
|
![]() |
6. 10. 2007 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Krupicové halušky: Do osolené vody dáme máslo a necháme povařit. Do vařící vody vysypeme za stálého míchání krupici a uvaříme na hustou kaši. Necháme vychladnout, přidáme vejce a dobře zpracujeme. Z připravené krupice v ... …více»
|
![]() |
6. 10. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory v trojobale: Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Obalíme v klasickém trojobale jako řízek - mouka, vejce, strouhanka. Smažíme ve fritovacím hrnci dozlatova. ... ... …více»
|
![]() |
6. 10. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Římské noky: Mléko zahřejeme na mírném ohni a postupně za stálého míchání přidáváme krupici a vaříme tak dlouho, až hmota zhoustne. Odstavíme z ohně, přimícháme ušlehané žloutky, strouhaný sýr a máslo, sůl, strouh ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelí zadělávané se smetanou: Hlávku zelí rozčtvrtíme, pokmínujeme a uvaříme v osolené vodě. Z másla a mouky připravíme zlatou jíšku, přidáme nakrájené zelí, rozmícháme a necháme patnáct minut povařit. Do hotového pokrmu přidáme s ... …více»
|
![]() |
5. 10. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýže po italsku: Očištěné, omyté, osušené (například utěrkou) a na plátky nakrájené žampióny udusíme na másle, ke konci přidáme rajský protlak, horkou uvařenou rýži, nastrouhaný parmezán a vše důkladně promícháme. ... ... …více»
|
![]() |
4. 10. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Petrželové knedlíky do hrníčku: Housku nakrájíme na kostičky, přidáme žloutky, mléko, mouku, osolíme, přidáme petrželku na drobno nakrájenou, promícháme a ušleháme bílky, které rovněž přidáme do směsi. Vymažeme si hrníčky sádlem a směs …více»
|