Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Provensálské ryzce:
Asi 1 kg ryzců
| 3 lžíce oleje
| sůl
| 1 velká cibule
| 3 hlavy česneku
| 1 kolečko citronu
| 6 kuliček jalovce
| 10 kuliček pepře
| 2 bobkové listy
| špetka tymiánu
| sladká paprika
| 4 rajčata
| 1/8 l kyselé smetany
Postup přípravy receptu Provensálské ryzce:
Na oleji podusíme ryzce, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek nakrájený na plátky, čtvrtky nebo osminky, citrón zbavený jader a veškeré koření. Do měkkých hub vmícháme smetanu, kterou již nevaříme, ale jen prohřejeme. Příloha: Chléb.
Fotky receptu Provensálské ryzce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!