Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruzi v alobalu:
4 větší pstruzi
| 150 g másla
| 150 g uzeného bůčku
| 100 g slaniny
| 2 cibule
| sůl
| kmín
Postup přípravy receptu Pstruzi v alobalu:
Pstruhy naplníme směsí najemno nakrájené slaniny a na kolečka pokrájené cibule, osolíme a okmínujeme. Z alobalu utrhneme čtyři díly velké tak, aby se do každého dal zabalit jeden pstruh. Na každý díl alobalu pomazaný máslem položíme pstruha a pokryjeme na plátky nakrájeným bůčkem. Alobal uzavřeme a dáme péct. Upečeného pstruha dáme na talíř i s alobalem a přelijeme ho výpekem. Podáváme s vařeným bramborem.
Fotky receptu Pstruzi v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!