Postup přípravy receptu Pudinkové čokoládové cukroví:
Ze všech surovin zpracujeme těsto a dáme na dvě (nebo i více) hodin do lednice. Těsto nastrouháme na hrubém vzorku struhadla a tvoříme malé hrudky, vysoké cca 1,2 cm. Pokládáme na pečící papír. Můžeme je dávat dost k sobě. Pečeme v předehřáté troubě na 180 st. Napřed uprostřed a později dáme plech ještě výš. Při pečení dávejte pozor na připálení. Nastrouhané konce cukroví se rádi připalují. Můžete si také udělat světlé a tmavé těsto a hrudky dělat dvojbarevné. Hotové ozdobíme čokoládou rozředěnou ztuženým tukem a posypeme kokosem. Těsto nám vyjde na 2 plechy.
Fotky receptu Pudinkové čokoládové cukroví:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!