Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 28.05. 2025
Dnes má svátek Vilém
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ragú z čerstvých a sušených hub

fotka Ragú z čerstvých a sušených hub
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Ragú z čerstvých a sušených hub:

1,5 kg čerstvých hub (nejlepší jsou hřibovité)  | 250 g sušených hub (umytých, namočených a povařených)  | 2 cibule  | 250 ml smetany  | 2 lžíce másla  |  půl lžíce mouky  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Ragú z čerstvých a sušených hub:

Na pánvi rozpálíme máslo a podusíme na něm na kostky nakrájenou cibuli. Přidáme k ní nejdříve očištěné a nakrájené čerstvé houby a pak scezené povařené houby sušené. Dusíme společně asi půl hodiny. Smetanu pečlivě promícháme s moukou a přilejeme ji k houbám. Dochutíme solí a pepřem a dusíme ještě 5 až 10 minut za občasného míchání na malém plameni. Podáváme v mističkách a jako přílohu pečivo.


Fotky receptu Ragú z čerstvých a sušených hub:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ragú z čerstvých a sušených hub
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !