Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.09. 2025
Dnes má svátek Jolana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rajčata pečená s česnekem a tymiánem

fotka Rajčata pečená s česnekem a tymiánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rajčata pečená s česnekem a tymiánem :

4 menší větvičky s rajčaty  | 1 lžička tymiánových lístků jemně nasekaných  | 3 stroužky rozdrceného česneku  |  sůl  |  pepř  |  olivový olej

Postup přípravy receptu Rajčata pečená s česnekem a tymiánem :

Troubu předehřejeme na 220°C. Rajčata opláchneme, ponecháme je na větvičkách, rozdělíme po třech. Tymián, česnek, špetku soli a pepře dáme do misky a promícháme. Každé rajče mělce nařízneme v horní části a do řezu vetřeme trochu směsi. Rajčata rozložíme na plech a zakapeme olivovým olejem. Pečeme 15-20 minut.


Fotky receptu Rajčata pečená s česnekem a tymiánem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčata pečená s česnekem a tymiánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !