Postup přípravy receptu Rajčatová omáčka k těstovinám:
Maso nakrájíme na nudličky a krátce ho orestujeme na oleji. Poté maso vyndáme a na výpeku dozlatova osmažíme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibulku.
Následně přidáme 2 lžíce cukru a pokrájená rajčata, vše krátce orestujeme. Do pánve vrátíme maso, vlijeme víno, kečup, vývar a vše zvolna vaříme v odkryté nádobě asi 45 minut.
Ke konci přípravy přidáme prolisovaný česnek, bazalku, olivy vcelku, sůl a pepř. Podle potřeby omáčku zahustíme jíškou. Vše ještě krátce povaříme.
Rajčatovou omáčku podáváme s těstovinami a strouhaným sýrem.
Fotky receptu Rajčatová omáčka k těstovinám:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!