Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatové brambory

fotka Rajčatové brambory
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Rajčatové brambory:

250 g brambor  | 250 g rajčat  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce másla  |  petrželka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Rajčatové brambory:

Rajčata spaříme, oloupeme, rozmačkáme a nakrájíme na kousky. V hlubší pánvi rozpustíme máslo, přidáme česnek, sůl, mletý pepř a nasekanou petrželku. Vše zpěníme, přidáme rozmačkaná rajčata a lehce promícháme. Pánev postavíme na plotýnku a velmi mírně zahříváme pod bodem varu (asi na 80°C), abychom odpařili téměř všechnu vodu. Rajčata nesmí vařit a po ukončení tepelné úpravy musí být pevná a hustá (jako protlak). Doba odpařování může být poměrně dlouhá. Z oloupaných brambor uvařených ve slané vodě připravíme hustou bramborovou kaši s máslem. Na talíři pak z kaše vytvoříme věnec a doprostřed naklademe kopeček z připravených rajčat.


Fotky receptu Rajčatové brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčatové brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles