Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rajčatové suflé

fotka Rajčatové suflé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Rajčatové suflé:

2 ks cibule  | 4 lžíce olivového oleje  | 4 ks rajčat  | 120 g hladké mouky  | 5 ks vajec  | 100 g eidamu  | 500 ml mléka  | 2 lžíce nasekané bazalky  | špetka soli  | špetka pepře  | trochu másla na vymazání formiček  | trochu hrubé mouky na vysypání formiček

Postup přípravy receptu Rajčatové suflé:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata nakrájíme na malé kostičky. V hrnci si rozpálíme olivový olej, vložíme na něj nadrobno nakrájenou cibulku a zpěníme ji. Přisypeme hladkou mouku a orestujeme. Poté zalijeme mlékem a rozmixujeme. Za stálého míchání vaříme, dokud není směs hustá. Poté necháme vychladnout. Do vychladlé směsi vmícháme žloutky, bazalku a najemno nastrouhaný eidam. Směs osolíme, opepříme, přidáme rajčata. Z bílků si uděláme sníh a vmícháme do směsi. Formičky si vymažeme máslem, vysypeme hrubou moukou a ze 2/3 je naplníme směsí. Dáme je na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 20 minut při 200 °C.


Fotky receptu Rajčatové suflé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rajčatové suflé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !