Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 135 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Rigatoni s kachními prsíčky:
400 g rigatoni
| 300 g kachních prsíček
| 1 lžíce vinného octa
| 1 lžíce citronové šťávy
| 4 lžíce malinového octa
| 4 lžíce olivového oleje
| 1 lžička hořčice
| 150 g malin
| 1 svazek pažitky
| dle chuti: sůl, kayenský pepř a cukr
Postup přípravy receptu Rigatoni s kachními prsíčky:
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody podle návodu na obalu. Poté je scedíme a necháme okapat. Mezitím stáhneme z kachních prsíček kůži, polovinu z ni pokrájíme na nudličky, v pánvi opečeme a poté vyjmeme. Maso nakrájíme na nudličky, pokapeme vinným octem a 5-6 min. pečeme za častého míchání ve vypečeném tuku. Na marinádu smícháme citronovou šťávu, malinový ocet, olivový olej a hořčici. Osolíme, ochutíme kayenským pepřem a cukrem. Marinádu smícháme s kolínky. Maliny přebereme. Pažitku omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm. Pažitku, maso a maliny vmícháme do kolínek.
Fotky receptu Rigatoni s kachními prsíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!