Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.03. 2025
Dnes má svátek Kamil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Římská tykev

fotka Římská tykev
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Římská tykev:

1/4 hrnečku olivového oleje  | 1,5 stroužku česneku  | 1/2 lžičky nadrobno rozsekané zelené petrželky  | 1/2 (150 g) tykve  |  sůl  |  mletý pepř  | 1/2 hrnečku vývaru nebo voda s kostkou masoxu  | 1 lžíce rajčatového protlaku  |  parmezán nebo čedar na posypání

Postup přípravy receptu Římská tykev:

Na oleji osmahneme na plátky nakrájený česnek a petrželku. Tykev nakrájíme na malé kostky. K opečenému česneku přidáme tykev, osolíme a výrazně opepříme. Ve vývaru rozmícháme protlak a nalijeme na tykev. Dusíme tak dlouho, až je šťáva hustá. Posypeme sýrem a podáváme s rýží nebo s opečenými brambůrkami, zdobí se snítkou čerstvé petrželky. Zkuste tohle někdy jako přílohu místo obvyklých brambor.


Fotky receptu Římská tykev:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Římská tykev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !