Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rizoto s gorgonzolou a šalvějí

fotka Rizoto s gorgonzolou a šalvějí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rizoto s gorgonzolou a šalvějí:

400 g rýže  | 1 velká cibule (nasekaná)  |  máslo  | 150 ml suchého bílého vermutu  | 1 lžíce šalvěje (nasekané)  |  vývar  | 200 g gorgonzoly

Postup přípravy receptu Rizoto s gorgonzolou a šalvějí:

400 gramů rýže (ideální je arborio nebo carnaroli), 1 Na pánvi roztavíme máslo a necháme zesklovatět cibuli. Přisypeme rýži, mícháme až se pokryje máslem. Vlijeme víno a míchajíce vaříme dokud se nevsaje. Přisypeme lžíci nasekané šalvěje. Pomalu nalijeme vařící vývar. V polovině vaření přidáme nadrobenou gorgonzolu. Když je rizoto hotové (rýže je na povrchu měkká a uvnitř tvrdá) promícháme je s máslem a podáváme posypané lístečky šalvěje osmažené v hlubokém oleji.



Fotky receptu Rizoto s gorgonzolou a šalvějí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto s gorgonzolou a šalvějí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !