Postup přípravy receptu Rizoto se špenátem a gorgonzolou:
Vývar nalijeme do hrnce a přivedeme k varu. Na mírném plameni zvolna vaříme. Ve velkém hrnci rozpálíme olej a během 5 minut v něm necháme změknout česnek a cibulku. Přisypeme rýži a důkladně ji v oleji promícháme. Přilijeme víno a rýži vaříme, dokud se víno nevstřebá. Postupně přiléváme naběračkou vývar, vždy až se vstřebá předchozí várka. Stejným způsobem pokračujeme tak dlouho, dokud není rýže hotová. Přisypeme špenát a sýr a vše okořeníme. Rizoto zamícháme a vaříme, až špenát mírně povadne a sýr se rpzpustí. Pokrm ihned podáváme.
Fotky receptu Rizoto se špenátem a gorgonzolou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!