Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Rizoto z česnekového boku

fotka Rizoto z česnekového boku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rizoto z česnekového boku:

2 sáčky rýže  | 250 g česnekového boku v celku  | 1 konzerva sterilovaného hrášku  |  sůl  |  pepř  | 200 g strouhaného eidamu

Postup přípravy receptu Rizoto z česnekového boku:

Rýži uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu. Česnekový bok nakrájíme na malé kostičky a na pánvi roztavíme a lehce osmahneme. Uvařenou rýži vysypeme do hrnce, přidáme česnekový bok i s vypečeným tukem, sterilovaný scezený hrášek, pepř a dle chuti sůl. Vše lehce promícháme a podáváme sypané strouhaným eidamem s okurkou.


Fotky receptu Rizoto z česnekového boku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rizoto z česnekového boku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !