Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roštěná po viktoriánsku

fotka Roštěná po viktoriánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Roštěná po viktoriánsku:

4 plátky roštěnky  | 5 str. česneku  | 1 dl bílého vína  | 2 dl mléka  | na obalení  | 5 lžic parmazánu  | 5 vajec  | trocha strouhanky  |  mouka  |  sůl  |  pepř  |  olivový olej

Postup přípravy receptu Roštěná po viktoriánsku:

Maso očistíme a tence naklepeme, osolíme, opepříme. Utřeme oloupaný česnek a plátky masa česnekem potřeme. Maso vtěsnáme do meší nádoby a prohněteme s olivovým olejem a mlékem. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Nejméně však 4 hodiny.

Poté maso obalíme v trojobalu ze dvou vajíček.

Připravíme si směs ze tří rozklepnutých vajec, strouhaného parmazánu a bílého vína.

Obalené roštěnky v trojobalu ještě smáčíme těsně před smažením v parmezánové směsi. Roštěnou smažíme zvolna dorůžova.

Roštěnou po viktoriánsku podáváme s hranolkami, s americkým nebo vařeným bramborem. Jako příloha nesmí chybět zelenina.


Fotky receptu Roštěná po viktoriánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roštěná po viktoriánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !